Camping Olden Hoeve

Een gemoedelijke, rustige en kleine camping op de boerderij vlakbij de BrouwersdamKamperen in Zeeland is fantastisch
Heerlijk kamperen bij de boer en genieten van het prachtige eiland Schouwen-Duiveland in het dorpje Elkerzee naast Scharendijke..

Houdt u van windsurfen, kiten, duiken, zwemmen, zonnebaden, fietsen of wandelen? Het is hier allemaal mogelijk. Veel watersportliefhebbers maken gebruik van onze camping. 

Camping Olden Hoeve ligt ongeveer 2 km vanaf de Brouwersdam en Grevelingenmeer. U kampeert bij de boer op een akkerbouwbedrijf. De camping is ruim opgezet en straalt warmte en hartelijkheid uit. We zien u graag terug op onze camping ‘ Olden Hoeve’ in Elkerzee, een dorpje bij Scharendijke.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Lees meer

Omgeving van Scharendijke

Ontdek de omgeving van Camping Olden Hoeve

Schouwen Duiveland is omringd door water namelijk: De Noordzee, Het Grevelingenmeer(het grootste zoutwatermeer van Europa) en Nationaalpark De Oosterschelde waardoor u een uitgebreide keuze heeft aan watersportfaciliteiten zoals: surfen, kiten, kanoën, duiken, zwemmen.

Kenmerkend voor ons eiland zijn de langgerekte zandstranden. U kunt van Scharendijke over het strand naar Burgh-Haamstede wandelen. Op de kop van Schouwen vindt u duinen en bossen. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Lees meer